Ποια είναι η EVO24

Είμαστε μία εταιρεία, που ξεκίνησε το 2016 με εμπειρία 15 χρόνων και ειδικεύεται στην προμήθεια ανταλλακτικών και του σέρβις, στον τομέα μηχανών καφέ και snack bar.
Έδρα μας είναι η Κρήτη και οι βασικές μας δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη διανομή ανταλλακτικών και το σέρβις μηχανών καφέ, snack bar καθώς και φίλτρων νερού.
Η εταιρία μας διατηρεί εμπορικές σχέσεις με πολλούς διεθνείς συνεργάτες και αυτό μας επιτρέπει να έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο διανομής, με την ηλεκτρονική παρουσία ενός λεπτομερούς και ενημερωμένου διαδικτυακού καταστήματος με τις πιο πρόσφατες προσφορές και νέα στον τομέα μας.
Στόχος μας, η δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη πληρότητα προϊόντων και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

banner02
slide01

Σκοπός

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε μια συνεχή υπηρεσία, σε όλους τους επαγγελματίες και μη, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των μηχανών καφέ και φίλτρων νερού, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που ασχολούνται με επαγγελματικά μηχανήματα snack bar. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια διαρκή σχέση εμπιστοσύνης, ικανή να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ταχύτητας και της πληρότητας της γκάμας προϊόντων για όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα μας.

Τα δυνατά μας σημεία

• Γρήγορη παράδοση κι ενημέρωση των παραγγελιών σας.
• Πληρότητα γκάμας προϊόντων που ποικίλλει σε ανταλλακτικά μηχανών καφέ, snack bar και φίλτρων νερού.
• Παρουσία στο Διαδίκτυο με e-shop με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, που μας επιτρέπει να διατηρούμε μια διαρκή, εύκολη αλλά και χαμηλού κόστους σχέση με τους πελάτες μας.
• Παρουσία καταστήματος: Βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την αποθήκη μας και να προμηθευτείτε τα ανταλλακτικά που σας ενδιαφέρουν.
• Παράδοση ή αποστολή εντός 24ων ωρών.
• After Sales Service και ευελιξία σε συνδυασμό με καλή τεχνική προετοιμασία του προσωπικού μας για την αντιμετώπιση διαφορετικών προβλημάτων των πελατών μας.
• Παρουσίαση στον διαδικτυακό ιστότοπο πολλών λεπτομερών και συνεχώς ενημερωμένων προϊόντων με τη δυνατότητα να συμβουλευτείτε τεχνικά σχέδια μηχανών.

product02